Xerrades 2016

Un any més, carretera i manta i cap a les escoles. Aquest curs he demanat una nova participació als alumnes i mestres de les escoles que visitaré. Els he proposat que cada grup escrigui un petit text totalment lliure a partir de tres paraules del llibre que han llegi. Aquest anirá il·lustrat amb imatges de la xerrada. Aquí en teniu un tast. Els alumnes de l’escola Anna Ravell han estat els primers. Mireu quins dos textos més inspirats.

Xerrades 2016

3r B de l’escola Anna Ravell, amb les paraules: Serafí, rescat i moure

Un dia en Serafí s’estava menjant un gelat. Se’n va anar amb el seu pare i llavors va ensopegar. El gelat es va caure al cap del Pop dels nou tentacles i la terrible bèstia es va començar a moure. L’escamot de rescat la van veure, van pensar que estava atacant a algú i la van intentar parar. El Pop va agafar a un membre de l’escamot de rescat i se’l va menjar. Tots els amics van seguir-lo. El monstre dels oceans va parar un moment, perquè estava cansat, i aleshores la medusa Diana va ser tant valenta que es va apropar al pop per electrocutar-li la panxa amb els seus tentacles. El Pop va vomitar al membre de l’escamot. Es van anar cap a la Ciutat del Mar i van fer una festa per celebrar que havien salvat al seu amic.

3r A de l’Escola Anna Ravell, amb les paraules: tentacle, col·lecció i amic.

El meu amic Marc viu al costat del mar on hi ha un gran capità que és un pop. Un dia, el Marc va anar a investigar al mar i va veure que el Gran Capità tenia un tentacle ferit i el va agafar per portar-lo al metge. Perquè no s’ofegués va fabricar una peixera gegant per poder-lo portar a l’hospital. Un cop allà, es va quedar ingressat dues setmanes. Uns dies després, van venir-lo a visitar les seves amigues gavines. Quan el van visitar li van portar un regal: una col·lecció d’animals del mar per recordar-se d’on vivia. Com que el pop estava ingressat per Setmana Santa, un rei li va portar una mona de Pasqua. De la mona en va sortir un nou tentacle perquè el pop se’l pogués canviar i poder tornar-ne a tenir vuit. Va tornar al mar i sempre més quan mirava la col·lecció es recordava de quan el Marc li va salvar el tentacle.

Anuncis

19 responses to “Xerrades 2016

  1. Hola soc l´Albert de l´escola Anna Ravell. Espero que segueixis escrivint tants bons llibres .Gracies per venir a la meva escola!!!!

  2. Hola Toni soc de l’escola Anna Ravell i soc la Jana em va encanta el llibre del POP DELS 9 TENTACLES.

  3. Hola Toni, hem fet uns textos amb tres paraules del teu llibre!
    Espero que t’hagin agradat, perquè estan una mica relacionats amb la teva historia!

  4. Hola Toni, Sòc la Berta de l’escola Anna Ravell de Barcelona. Espero que per Sant Jordi em regalin algun llibre del teus. M’ha encantat coneixe’t. Gràcies. Adeu!!!!!

  5. Hola soc de l’escola ANNA RAVELL m’encanten els teus llibres i moltes gracies per firmar-nos els llibres

  6. Hola Toni. Torno a ser la Berta, no se si t’ha arribat el meu missatge on et deia que de tan que m’agraden les teves històries li he dit a la mare que per Sant Jordi vull un llibre teu. Petons !!!!!

  7. Hola Toni gràcies per signar-me el llibre del pop dels Nou tantacles.Segur que em compren el del juls julià.

  8. Hola Toni soc la Naraia de tercer de l’escola Anna Ravell el teu llibre va ser fantastic era super guai adeu grasies pels teus llibres super guais.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s