Els contes de l’escola Les Mèlies de Vilafant

Els nens i nenes de 2n de l’escola les Mèlies de Vilafant aquest curs hem llegit un llibre molt bonic, “El Foc de la Nit”.

El dijous 28 d’abril el seu autor, en Toni Villalobos, ens va venir a veure  per parlar-ne. El vam rebre amb la nostra mascota la Saltarina a la biblioteca de l’escola. Ens va explicar un conte on hi sortia un rei que tot ho convertia en or i hi havia una princesa que va ser la Sara. Després li vam fer preguntes i finalment ens va dedicar tots els llibres. La seva signatura és molt xula. La i de Toni és un dibuixet diferent i cadascú té una dedicatòria personalitzada. Ens ho vam passar molt bé.

Escola Les Mèlies

 

I ens va posar deures!  Escriure una petita història a partir de tres paraules. Diu que els nens tenim molta imaginació. Amb les paraules: BOSC, TONI i LLAPIS hem escrit els nostres contes curts. Ha sigut difícil triar els que li enviaríem per penjar al seu bloc. Tots ens agradaven!

 

Una vegada hi havia un nen que es deia Toni. Sempre caminava durant hores i hores pel bosc. Un dia va anar tan lluny que es va trobar un arbre que no tenia fulles, només llapis. Els llapis eren molt grans i al pobre Toni li’n va caure un a sobre.

Marc Martínez

 

En Toni i els seus amics van anar al bosc. Amb un llapis van escriure una història que tractava d’una família de tres caderneres. Després un ratpenat gegant els hi va treure el llapis i els nens van córrer darrere seu i li van agafar.

Raúl Medinilla i Jan Iglesias

 

En Toni estava a la seva habitació. Tenia un llapis i escrivia un conte de cent quaranta-sis pàgines. Tractava d’un bosc que la gent el contaminava. Va ser molt famós, tant i tant famós que sortia a la tele.

Roger Roca

 

En Toni el dissabte a la tarda va anar al bosc a jugar amb el pare i amb la mare. Va trobar un llapis de color groc. Després un altre de color verd,… Va seguir el camí dels llapis i va trobar la planta màgica d’on sortien.

Aleix Soler

 

En Toni va anar a un bosc i va relliscar amb un llapis. Va caure i es va fer mal al cap i al cul. Va sortir un ós i li va dir:                                – -T’has fet mal?

– Una mica. Va dir en Toni.

L’ós va treure un diccionari, va dir unes paraules, es va curar i li va regalar el diccionari.

Hugo Ibáñez

 

En Toni va anar a un bosc i s’hi va trobar un llapis d’or. Es va quedar amb la boca oberta i no sabia què dir.

Martina Planas i Mercè Yerpes

 

Gràcies a les mestres i alumnes de l’escola Les Mèlies de Vilafant.

 

Escola Les Mèlies

One Comment Add yours

  1. irina camara ha dit:

    quant de temps que maco

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s